ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ LIDL: "Κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό συνδικαλιστή και την χυδαία εξύβριση καθαρίστριας από συνδικαλιστή του Π.Α.ΜΕ"

Στην εκπομπή του Δ. Καραγεωργόπουλου στον ΩΜΕΓΑ RADIO (90FM) βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα LIDL ΒΙ.ΠΕ "Η ΕΝΩΣΗ" κ. Β. Νικολακόπουλος και ο Γ. Γραμματέας κ. Ανδρ. Καρατζάς. Οι συνδικαλιστές κατήγγειλαν τον απρόκλητο  ξυλοδαρμό του δεύτερου (του Καρατζά) από το μέλος του Π.Α.ΜΕ κ. Χριστακόπουλο και συνδικαλιστή στα LIDL, καθώς και τη χυδαία εξύβριση εργαζόμενης (καθαρίστριας), την οποία ο κ. Χριστακόπουλος φαίνεται να απείλησε ότι θα την απολύσει (;;;).
Η υπόθεση απασχόλησε και την ΕΛ.ΑΣ καθώς ο κ. Καρατζάς υπέβαλλε μήνυση κατά του κ. Χριστακόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Τα παραπάνω περιστατικά συνέβησαν στο γραφείο του Διευθυντή των LIDL, ο οποίος κατά "περίεργο" τρόπο δεν

επιλήφθηκε του περιστατικού. Όπως κατήγγειλαν οι δύο συνδικαλιστές ο κ. Χριστακόπουλος (του Π.Α.ΜΕ) απολαμβάνει την "ασυλία" της Διεύθυνσης των LIDL, για μια σειρά από πειθαρχικά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο χώρο εργασίας.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο κ. Ευγένιος Κυπριανίδης από το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, το όνομα του οποίου ενέπλεξε ο κ. Χριστακόπουλος στο χώρο εργασίας, απειλώντας ότι "θα υποβάλει μήνυση κατά του κ. Χριστακόπουλου για τα όσα ψευδώς διαδίδει (για το σωματείο οδηγών) στους εργαζόμενους των LIDL".
Οι καταγγελίες των συνδικαλιστών επεκτάθηκαν και στον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει στηθεί με "πρωταγωνιστές" μέλη του ΔΣ του Σωματείου που προεδρεύει ο κ. Χριστακόπουλος, σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, την στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται στα "κάγκελα" των LIDL και παροτρύνει δήθεν τους υπόλοιπους εργαζόμενους να απεργήσουν.
Ο ΩΜΕΓΑ RADIO επικοινώνησε με τον κ. Χριστακόπουλο και ζήτησε την άποψή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά εισέπραξε την άρνησή του, καθώς "δεν είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα", όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …