ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ: "Τα ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ επέβαλαν τις αλλαγές στα εργασιακά και όχι η ΤΡΟΙΚΑ"

Την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα, επέλεξε η πρόεδρος του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ κα Λούκα Κατσέλη για να κάνει την πολιτική αντεπίθεσή της, στα "ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ" , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, που ποδηγετούν πολιτικούς και πολιτικά κόμματα. Μάλιστα στην ομιλία της η κα Κατσέλη ανέφερε ότι οι αλλαγές στα εργασιακά και οι μειώσεις μισθών δεν επεβλήθησαν άμεσα από την ΤΡΟΙΚΑ αλλά από τα εγχώρια "ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ" και τους τραπεζίτες. Μάλιστα είπε ότι όσον καιρό βρισκόταν στο Υπουργείο Εργασίας κράτησε σκληρή στάση απέναντι στην Τρόικα και τα εγχώρια "ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ", γι' αυτό και την "αντικατέστησαν".
Η κα Κατσέλη δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στο θέμα της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της Αχαϊκής Τραπέζης, λέγοντας ότι η Κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχουν τις ίδιες "ευαισθησίες" με άλλες μεγάλες τράπεζες, τις οποίες μάλιστα ανακεφαλοποιούν με χρήματα του Ελληνικού λαού. Στο σημείο αυτό έκανε αναφορά στο "σκάνδαλο της Τραπέζης Πειραιώς" με τα 250.000.000 ευρώ  επισφαλή δάνεια σε διευθυντικά στελέχη", για το οποίο κανένα Μέσο Ενημέρωσης δεν κάνει αναφορά, αλλά δυστυχώς ούτε κανένα κόμμα!
Τέλος "επιτέθηκε" και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας οτι μετεξελίχτηκε σε ένα συντηρητικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …