Η ΠΑΤΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Ο Δ. Καραγεωργόπουλος επί το έργον
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη διανομή αγροτικών προϊόντων στην Πάτρα. Η διανομή έγινε στις εγκαταστάσεις της Ε.Α.Σ στην οδό Ανθείας (δίπλα από την ΑΒΕΞ).
Η Εθελοντική Ομάδα AGROTICA Free Products Zone, σε συνεργασία με φορείς της πόλης και το Δήμο Πατρέων, έσπασε σήμερα το απόστημα των μεσαζόντων στην πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας.
Το ΕRGASIANEWS, μέσω του οποίου υποβλήθηκαν εκατοντάδες ηλεκτρονικές παραγγελίες, ήταν εκεί και αποθανάτισε, με το φακό του, την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
Σύμφωνα με την AGROTICA fpz, οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί "ξεπούλησαν" όλα τα προϊόντα, όπως επίσης και τα πλεονάσματα που είχαν φέρει για κάθε προϊόν.
Η προσέλευση όλων των συμπολιτών που είχαν παραγγείλει προϊόντα έφτασε στο 99%, ενώ εκατοντάδες οικογένειες που δεν είχαν παραγγείλει προϊόντα, προσήλθαν στο σημείο και υπέβαλαν επιτόπου της παραγγελίες τους.
Στο σημείο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας κ. Χαράλαμπο Στανίτσα, οι οποίοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το εγχείρημα και έδωσαν συγχαρητήρια στην εθελοντική ομάδα της Agrotica Fpz για την διοργάνωση.
Ο "έτερος Καππαδόκης" της AGROTICA FPZ και συνδικαλιστής
στην Ομοσπονδία Τσιμέντων κ. Γιώργος Αγγελόπουλος
Οι επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας AGROTICA FPZ  κ.κ Δ. Καραγεωργόπουλος και Γ. Αγγελόπουλος δήλωσαν στο ergasianews ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και μετά το Πάσχα ανοίγει ξανά ο κατάλογος των παραγγελιών, ανανεωμένος με νέα προϊόντα και με πιο γρήγορες διαδικασίες παράδοσης. Οι δύο επικεφαλείς ευχαριστούν μέσα από το ergasianews τους συμπολίτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια είτε από την πλευρά του καταναλωτή, είτε από την πλευρά του εθελοντή (Ομάδα "Ε" του Δήμου Πατρέων).
Πατάτες, αλεύρι, μαρούλια, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, κρασί, και λάδι είχαν την τιμιτική τους σήμερα, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ. Φίλιππας Γριτσώνης δήλωσε ότι είναι συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου και από το γεγονός ότι η ΕΑΣ πέρα από την συμμετοχή της με λάδι και κρασί, άνοιξε τις εγκαταστάσεις της στους δημότες της πόλης. Ήδη οι συνομιλίες μεταξύ ΕΑΣ και AGROTICA Fpz προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ώστε να διατεθούν σε μόνιμη βάση οι εγκαταστάσεις και οι παραγωγοί να διαθέτουν σε καθημερινή βάση τα προϊόντα τους, στους συμπολίτες μας καταναλωτές.
Ο επικεφαλής της εθελοντικής πρωτοβουλίας Agrotica Fpz κ. Δ. Καραγεωργόπουλος, μιλώντας στο ERGASIANEWS είπε ότι παραγωγοί από όλες τις περιοχές της Δτυικής Ελλάδας επικοινωνούν μαζί του και προσφέρουν τα προϊόντα τους, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα θα υπάρξει η πρώτη συγκέντρωση παραγωγών, ώστε να εξεταστούν όλα τα οργανωτικά ζητήματα του εγχειρήματος και να γίνει και αποτίμηση των ελαχίστων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την πρώτη διανομή.
Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο:
Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωαννής Δημαράς συνομιλεί στο κέντρο με την Μελισσοπαραγωγό κα Στέλλα Προφυλίδου και δίπλα του ο Δ. Καραγεωργόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Χ. Στανίτσας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ. Φίλιππας Γριτσώνης με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ι. Δημαρά

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …