AGROTICA FPZ: Πρόσκληση σε Συνάντηση Εθελοντών – Παραγωγών

Πάτρα, 18.4.2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Πρόσκληση σε Συνάντηση Εθελοντών – Παραγωγών»
H AGROTICA Free Products Zone (ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ), μετά την πρώτη επιτυχημένη διανομή αγροτικών προϊόντων, προσκαλεί σε συνάντηση τους εθελοντές της πρωτοβουλίας, τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην 1η διανομή προϊόντων, καθώς επίσης και όσους παραγωγούς επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας και να διαθέσουν προϊόντα στις επόμενες διανομές, να προσέλθουν το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19.00μ.μ, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, επί της οδού Κολοκοτρώνη 20, στον 3ο όροφο, με θέματα συζήτησης τα παρακάτω:
  1. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1ΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 2ΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.
  2. ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Οι εκατοντάδες οικογένειες Αχαιών που τίμησαν την πρωτοβουλία μας και συμμετείχαν στην πρώτη διανομή προϊόντων στις 11 Απρίλη 2012, απαιτούν τη θεσμική μετεξέλιξη της πρωτοβουλίας, σ’ έναν φορέα που θα παρέχει φθηνά – ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα διατίθενται σε μόνιμη βάση στα νοικοκυριά της περιοχής.
Η εθελοντική πρωτοβουλία AGROTICA FPZ θα ανταποκριθεί στην παραπάνω απαίτηση, λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους συμπολίτες μας, προετοιμάζοντας οργανωτικά την καινοτόμα πρότασή μας προς αυτούς.
Τέλος, απαντώντας στους «ανησυχούντες» εκπροσώπους των «συμφερόντων», τους λέμε ότι, σε πείσμα των δικών τους προβλέψεων, συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς και προετοιμάζουμε την 2η μαζική διανομή προϊόντων, εμπλουτίζοντας τον κατάλογο με δεκάδες Ελληνικά προϊόντα (επί το πλείστον ντόπιων παραγωγών).
Για την εθελοντική  πρωτοβουλία AGROTICA FPZ

 Οι Επικεφαλείς

 

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

 Γεώργιος Αγγελόπουλος
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …