Cumhuriyet: Δυσχέρειες πληρωμής των υπαλλήλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

« Η κρίση χτύπησε τους εργαζόμενους στο Πατριαρχείο»: Με αυτό τον τίτλο η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet γράφει ότι τα τελευταία 2 χρόνια πάνω από 100 άτομα που εργάζονται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο δεν μπορούν να πάρουν κανονικά τους μισθούς τους.
 Cumhuriyet: Δυσχέρειες πληρωμής των υπαλλήλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου
Όπως αναφέρει η κρίση που χτύπησε την Ελλάδα είχε επίδραση και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι,όπως λένε οι ίδιοι στην εφημερίδα, να μην μπορούν να πάρουν μισθό μια φορά στους 4- 5 μήνες χωρίς κανένας δεν τους δίνει εξηγήσεις για το θέμα αυτό. Οι εργαζόμενοι – κατά την εφημερίδα – λένε ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ότι παίρνουν δάνεια από τις Τράπεζες για να μπορέσουν να πληρώσουν τα ενοίκιά τους. Ακόμα λένε πως δεν μπορούν ομαδικά να διατυπώσουν την αντίδρασή τους γιατί φοβούνται.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …