ΜΗΠΩΣ "ΘΑΜΠΩΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ;;;;

Κινδυνεύω να κατηγορηθώ για "εμμονή" με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ (όντας ο ίδιος σοσιαλιστής), αλλά μερικοί τύποι και τύπισσες δεν σε αφήνουν να...."αγιάσεις".
Περπατώντας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, "έπεσε" το μάτι μου σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα της (ομολογουμένως ωραίας παρουσίας) της υποψηφίας του ΠΑΣΟΚ κας Γεωργίας Παναντωνοπούλου.
Αναρωτήθηκα γιατί η συγκεκριμένη διαφημιστική πινακίδα διαφέρει από
τiς πινακιδούλες άλλων υποψηφίων, οι οποίες είναι διακριτικά τοποθετημένες στο τοίχο της εισόδου των πολυκατοικιών που βρίσκονται τα πολιτικά τους γραφεία; Ρωτώντας έλαβα την απάντηση ότι ο εκλογικός νόμος απαγορεύει τις πινακίδες αυτές και ειδικά αυτού του μεγέθους που είναι αδιάκριτα τοποθετημένες στα πεζοδρόμια.
Και αναρωτιέμαι, η κα Γεωργία (Γωγώ) Παπαντωνοπούλου χρήζει κάποιας ειδικής - ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους υπόλοιπους υποψηφίους συνοποψήφιούς της;
Κι αν τελικά ο εκλογικός νόμος απαγορεύει αυτές τις πινακίδες στα πεζοδρόμια, εκείνοι που έχουν την αρμοδιότητα για την εφαρμογή του νόμου, μήπως "θαμπώθηκαν" από την ομορφιά της Γωγώς και δεν βλέπουν την....."πινακιδούλα" που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο;;;
Δημήτρης Θ. Καραγεωργόπουλος
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …