Απεργία και στην "κεντρική συνεργατική" στα κατεχόμενα

Απεργία και στην "κεντρική συνεργατική" στα κατεχόμεναΜονοήμερη προειδοποιητική απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην ''κεντρική συνεργατική τράπεζα'' στα κατεχόμενα.

Οπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί μπροστά από το κτίριο και θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ, η απεργία στο ''δήμο'' της κατεχόμενης Λευκωσίας συνεχίζεται ενώ χθες ψεκάστηκαν τα σκουπίδια που

έχουν στοιβαχτεί στους δρόμους για να αποφευχθεί η μετάδοση ασθενειών.

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το ''δημοτικό συμβούλιο'' το οποίο δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει συνεδρία χθες. Ο ''δήμαρχος'' Τζεμάλ Μπουλουτογλουλαρί δήλωσε ότι παρά το ότι κάποιοι ''δημοτικοί σύμβουλοι'' προσήλθαν χθες στο κτίριο του ''δήμου'', μποϊκόταραν τη συνεδρία και δεν παρέστησαν, χαρακτηρίζοντάς το λάθος. Ανέφερε δε ότι για όσους δεν παραστούν στη σημερινή συνεδρία θα ζητήσει τη λήψη νομικών μέτρων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Oικονόμου στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου στην Αλβανία

Η υπόθεση Μπελέρη αντανακλά την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών αξιών στην Αλβανία …