Σπάρτακος: Ζητεί άμεση σύγκλιση του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας [ΕΣΣΕ] στη ΔΕΗ

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΖΗΤΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΣΕ

Την άμεση σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε στη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκειμένου να τεθεί το θέμα της υπογραφής της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, το Σωματείο θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία και θα κινήσει κάθε διαδικασία για την έναρξη απευθείας διαπραγμάτευσης της Σύμβασης με τη Διοίκηση της ΔΕΗ.
Ακόμα και τούτη την ώρα, επιδεικνύοντας και αποδεικνύοντας τις καλύτερες προθέσεις μας, καλούμε τη ΓΕΝΟΠ να υπογράψει ΕΣΣΕ, με τα όποια χαρακτηριστικά, κριτήρια και προϋποθέσεις αυτή νομίζει πως θα καλύπτουν καλύτερα τους εργαζόμενους.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιμένει στη θέση του πως: ΔΕΝ δικαιολογείται ούτε και συγχωρείται η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης, που θα εξασφαλίσει το σύνολο των εργαζομένων και την επιχείρηση, δίνοντας σανίδα σωτηρίας και απαλλαγής από τα δεινά που επέβαλε ο Νόμος 4046.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (με αυτόν ακριβώς τον γνώμονα) θα συνεχίσει την προσπάθεια για την άρση κάθε κωλύματος, που αυτή τη στιγμή δημιουργεί πλείστα προβλήματα για την υπογραφή της ΕΣΣΕ, με πολλές προεκτάσεις στους εργαζόμενους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …