Ο "ΑΔΕΡΦΟΣ" ΜΑΣ ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ

Έφυγε από κοντά μας σήμερα ο Άμπετ Χασμάν. Ο "Αδερφός" όλων των αδυνάτων της πόλης, ο άνθρωπος που γεννήθηκε στην Ιορδανία και έκανε την Πάτρα δική του πατρίδα, δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο και σήμερα πήρε τον δρόμο για τους ουρανούς!!!
Πάντα στο πλευρό των αδυνάτων ο Άμπετ δεν μασούσε τα λόγια του και αγωνιζόταν δυναμικά για την υπεράσπιση όποιου χρειαζόταν τη βοήθεια του.
Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη κέρδιζε τη συμπάθεια, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμα και των πιο σκληροπυρηνικών αντιπάλων του.
Φίλους δεν είχε, μόνο "αδερφούς" όπως ο ίδιος έλεγε χαρακτηριστικά.
Αύριο η κηδεία του θα γίνει στις 16.00  στο 1ο Νεκροταφείο της Πάτρας και η πόλη θα αποχαιρετίσει τον Άμπετ στο τελευταίο του ταξίδι!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ "ΑΔΕΡΦΕ" ΜΑΣ
Παρακάτω παρακολουθήστε μερικά βίντεο από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,  έτσι όπως τις κατέγραψε το site www.panagiotisrigopoulos.gr όπου ο Άμπετ υπερασπιζόταν εργαζόμενους, χωρίς να μασά τα λόγια του, δίχως ξύλινο λόγο και με ατάκες που πάντα έφερναν σε αμηχανία ορισμένους χαρτογιακάδες που επιχειρούσαν να....ξεφύγουν:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …