Κοντομηνάς, Παπαδρόσος, Δήμου, Ψύλλιας, Σρόιτερ κ.α. σε γεύμα με τον Κοντομηνά!

Φωτογραφία για Κοντομηνάς, Παπαδρόσος, Δήμου, Ψύλλιας, Σρόιτερ κ.α. σε γεύμα με τον Κοντομηνά! [ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ]

Ρε πώς τα φέρνει έτσι αυτή η ζωή!

Να είναι τυχαίο λέτε που όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι οι εργαζόμενοι του Alpha πρέπει να υπογράψουν την προτεινόμενη Επιχειρησιακή Σύμβαση, συνέτρωγαν με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του καναλιού, Δημήτρη Κοντομηνά; Δείτε τις φωτογραφίες, που μας έστειλαν στο planet-greece Βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι από την επομένη των εκλογών της 6ης Μαΐου, οπότε ο Δημήτρης Κοντομηνάς κάλεσε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη των ειδήσεων για να τα συγχαρεί για την απόδοσή τους.

Αναρωτιώμαστε, όμως, εμείς στο planet-greece: Να είναι τυχαίο, λέτε, που τα ίδια πρόσωπα των φωτογραφιών είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της προτεινόμενης επιχειρησιακής σύμβασης; Κακεντρέχιες..... ή διαβολικές συμπτώσεις;


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …