SOS: Βοηθάμε με 1€ μια άνεργη μητέρα όσοι είμαστε ακόμη άνθρωποι

Παρακαλούμε την προσοχή σας. Υπάρχει μητέρα με ένα αγοράκι 14 ετών στην Πάτρα, άνεργη με άμεση ανάγκη σίτισης, απορυπαντικών και ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει (ρούχα, κρέας, λάδι, γάλα τυρί, ή οτιδήποτε άλλο είναι ανάγκη).
Η περιπτωσή της είναι ελεγμένη από το Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών και το ERGASIANEWS και παρακαλούμε όποιοι μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν στο κιν. 6985794181, το οποίο είναι της μητέρας και επίσης στο κιν. 6975841616 το οποίο είναι της προέδρου του Συλλόγου κας Δαλακλή Νατάσας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Επίσης το σημαντικότερο, υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ο οποίος ειναι 817/608179-73 και το ΙΒΑΝ είναι GR0701108170000081760817973 και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε 1€.
Η άνεργη μητέρα κινδυνεύει με έξωση,  με διακοπή ρεύματος και νερού.
Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε ότι αυτή την κρίσιμη για όλους περίοδο, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που λειτουργούν με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες και υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …