Διαμαρτυρία συνοριοφυλάκων

Την έντονη διαμαρτυρία της για την αιφνιδιαστική μετακίνηση 471 συνολικά αστυνομικών από την Δυτική Μακεδονία, για τουλάχιστον δυο μήνες, προς τις αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης και Ξάνθης προς ενίσχυση της Frontex, εξέφρασε αντιπροσωπεία μελών των ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι και επέδωσαν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή.

Ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης τόνισε σε δηλώσεις του, ότι η απαίτηση να αποσπασθούν αστυνομικοί μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα στη περιοχή της Θράκης δείχνει προχειρότητα και έλλειψη σχεδιασμού, ενώ εξαιτίας της μετακίνησης δημιουργείται μείζον θέμα δημόσιας ασφάλειας στην Δυτική Μακεδονία.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …