Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της Αχαϊκής Τράπεζας ζητούν την παρέμβαση της κυβέρνησης

Φωτογραφία για Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της Αχαϊκής Τράπεζας ζητούν την παρέμβαση της κυβέρνησηςΤην παρέμβαση της κυβέρνησης ζητούν οι εργαζόμενοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, υπενθυμίζοντας τις δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών πριν από τις τελευταίες εκλογές. Συγκεκριμένα ζητούν... τη δέσμευση της κυβέρνησης αλλά και της Τράπεζας της Ελλάδος ως εποπτεύουσας αρχής, ότι στο πνεύμα δίκαιης και ισόνομης αντιμετώπισης να ληφθεί μέριμνα για τους 100 εργαζομένους που έχουν ήδη χάσει την δουλειά τους, να ληφθούν μέτρα η εκκαθάριση να γίνει με βασικό γνώμονα το συμφέρον των μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, ώστε το τελικό αποτέλεσμά της να μην προκύψει αρνητικό για αυτούς και να προχωρήσει ομαλά η εκκαθάριση με στόχο την διασφάλιση της αξίας του χαρτοφυλακίου και όχι με

κινήσεις που οδηγούν σε απομείωση της αξίας αυτού και σε αδιέξοδο τους δανειολήπτες.

Όλα αυτά βέβαια στο πνεύμα των δεσμεύσεων που έχουν λάβει οι πολιτικοί αρχηγοί για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την θέση της Αχαϊκής σε εκκαθάριση.

Εξάλλου ενημερωτική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Επιμελητήριο Αχαΐας οι εργαζόμενοι στην Αχαϊκή Τράπεζα.

Όπως ενημερώνει το Σωματείο των Εργαζομένων στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ενόψει των εξελίξεων στον τραπεζικό τομέα, ύστερα και από την υπαγωγή της Αγροτικής Τράπεζας σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, καλεί τα μέλη του για συγκέντρωση - ενημέρωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας την Τετάρτη 8/8/2012 και ώρα 16:00.

patrastimes.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …