Όταν το "μαύρο πρόβατο" εγκαταλείπεται από το κοπάδι στο στόμα του "Λύκου", για τον εξευμενισμό του?

ΕΝΩΣΗ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ    ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ     ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ   ΙΔΡΥΣΗΣ  1931  - ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ   Μ. ΦΡΙΖΗ  10
ΤΗΛ. 2221022104  -  2221059298     FAX:  2221082224
e-mail:somatio@eetx.gr      http://www.eetx.gr  
   ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 485                                   ΧΑΛΚΙΔΑ 29/8/ 2012
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι
 Η  ΑΓΕΤ- LAFARGE συνεχίζει την επιλεκτική εχθρική συμπεριφορά της, αποκλειστικά και μόνο απ’ όλο τον όμιλο, κατά των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας.
 
Μετά τις περικοπές στους μισθούς μας που πραγματοποίησε από το Μάϊο 2012, επικαλούμενη «μνημονιακές» διατάξεις, χθες 28-8-2012, μας επέδωσε επιστολή με την οποία μας καλεί σε συνάντηση στις 6-9-2012 προκειμένου, εκτός των άλλων, να συζητήσουμε και την πρόθεσή της για την «καθιέρωση εκ περιτροπής εργασίας για το προσωπικό του εργοστασίου από 1ης Οκτωβρίου 2012 έως 31ης Δεκεμβρίου 2012 καθώς επίσης και των σχετικών από το νόμο προβλέψεων που δύναται να εφαρμοστούν για το 2013».
Το Δ.Σ. του σωματείου μας στη
σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:
1)    Το κάλεσμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 5-9-2012 και ώρα 6:30΄ το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα «ενημέρωση και λήψη απόφασης να μην αποδεχτούμε οποιαδήποτε μορφή εκ περιτροπής εργασίας».
2)    Να παραβρεθεί στη συνάντηση 6-9-2012 με την εταιρεία και να καταθέσει την θέση των εργαζομένων για  μη αποδοχή οποιασδήποτε μορφής εκ περιτροπής εργασίας.
3)    Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας στις 6-9-2012 από 11:00΄ έως 15:00΄ και συγκέντρωση των εργαζομένων μπροστά από την αίθουσα σεμιναρίων του εργοστασίου.
Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να παραβρεθείτε στη Συνέλευσή μας για να ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα κι όλοι μαζί να αποφασίσουμε για την αντιμετώπιση της νέας εχθρικής ενέργειας της ΑΓΕΤ-LAFARGE.
Για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

     Κούκουρας Ηλίας                  Τραγουλιάς Παναγιώτης
Χωρίς Σχόλια
 (τα σχόλια είναι εκ του "περισσού", διότι προκαλούν σύγχυση στο κοπάδι. Αν παρόλα αυτά το κοπάδι επιμείνει, θα του αφιερώσω μερικές γραμμές που θα αναφέρονται στο "σύνδρομο του προαγωγού" το οποίο παρόλο που μοιάζει, με εκείνο της Στοκχόλμης, δεν είναι το ίδιο! 
Πιστεύω όμως ότι δεν θα επιμείνει (το κοπάδι), διότι αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι "κότες"..! ) - O αναρτήσας..
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …