Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ: Συμπαράσταση στους εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Φωτογραφία για Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ: Συμπαράσταση στους εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η Ένωση Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ εκφράζει την συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το ιερό δικαίωμα στην εργασία, το οποίο επιδιώκει να... στερήσει από χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόϊκα.

Η ενότητα, η αλληλεγγύη και η αγωνιστική διεκδίκηση είναι τα όπλα των εργαζόμενων για να ανατρέψουν την πρωτοφανή λαίλαπα της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της εξαθλίωσης της κοινωνίας, που προωθεί η κυβέρνηση με το Μνημόνιο 3 αλλά και τα δύο προηγούμενα Μνημόνια

Γι’ αυτό, τον λόγο οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους της ΠΟΕ- ΟΤΑ και την στήριξη μας στον αγώνα, που δίνουν και αφορά όλους μας, για να υποχρεωθεί η συγκυβέρνηση σε υποχώρηση, ώστε να πάρει πίσω το μέτρο που «πετάει» στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους.

Ειδικά, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του μέτρου θα αποτελέσει ταφόπλακα σε κάθε κοινωνική μέριμνα και θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωσή της με στόχο την εκχώρηση των υπηρεσιών της στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.

Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυμπουρόπουλος για τα Τέμπη: Σεβασμός στα θύματα, επιζώντες και οικογένειες - Να αποδοθεί δικαιοσύνη

«Μια τέτοια υπόθεση μας αφορά όλους και δεν πρέπει να έχει κομματικό πρόσημο, καθώς αυτό …