Στην ΕΡΤ βάφτισαν τις προσλήψεις... προμήθειες

stin-ert-vaftisan-tis-proslipseis-promitheies«Στην ΕΡΤ βαφτίζουν προμήθειες τις προσλήψεις και ότι άλλο ήθελε προκύψει», καταγγέλλει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι «στην ΕΡΤ έκαναν προμήθεια (πρόσληψη) δικηγόρου με μισθό 3.500 ευρώ το μήνα με τις διατάξεις του κανονισμού περί προμηθειών».    

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη:

Στην ΕΡΤ

βαφτίζουν προμήθειες τις προσλήψεις και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Σύμφωνα με κάποιους φαυλοεφευρέτες στην

ΕΡΤ οι προσλήψεις βαφτίστηκαν για παραλλαγή και ονομάστηκαν προμήθειες.

Προμηθευόμαστε στην ΕΡΤ ανθρώπους με αμοιβή και μάλιστα με 3.500 ευρώ το άτομο. Στην ΕΡΤ, λοιπόν, έκαναν προμήθεια (πρόσληψη δηλαδή) δικηγόρου με 3.500 ευρώ το μήνα και 21.000 ευρώ για έξι μήνες, με τις διατάξεις του Κανονισμού περί Προμηθειών της ΕΡΤ.

Από δω και μπρος οι προσλήψεις κάθε λογής προσωπικού και παραγώγων θα ονομάζονται προμήθειες για ταχύτητα και διευκόλυνση των διοικούντων και εξυπήρετηση ορισμένων με σκοπό προς διερεύνηση πάντα. Η συνέχεια σύντομα...».
Σχόλιο του ERGASIANEWS: Εσείς κύριε Καρχιμάκη πως ονομάζατε τις προσλήψεις; Έξοδα μετακίνησης μήπως;;;;; 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά ανατολικά της Γαύδου

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Γαύδου   …