Εργαζόμενοι προς Καμίνη: Πλήρωσέ μας, όπως πληρώθηκες κι εσύ

Την άμεση πληρωμή τους ζητούν οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων απο τον κ. Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος τις προηγούμενες ημέρες είχε ισχυριστεί πως αδυνατεί να τους πληρώσει, επειδή συνεχίζουν την κατάληψη στη διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού. Εντούτοις σήμερα οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν πως ο δήμαρχος κατέβαλε τη μισθοδοσία  «στους αιρετούς και μάλιστα με «εντέλλεσθε» την Δευτέρα και την Τρίτη 3 & 4 /12». Σε ανακοίνωσή του τον καλούν «να αφήσει τα τερτίπια και τα ανόητα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Οι υπαλληλοι δηλώνουν: «ο ίδιος, οι αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι κ.λ.π. δεν μπορούσαν να αντέξουν δύο μέρες καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους κάτι που θα έδινε και μία επίφαση νομιμότητας στην ενέργεια του Δημάρχου να μην πληρώσει τους εργαζόμενους αλλά η αξιοπρέπεια χρειάζεται και δύναμη και ήθος και συνέπεια».

Επιπλέον προειδοποιούν πως «εάν δεν καταβάλλει τις αποδοχές άμεσα ο Δήμαρχος, αναλαμβάνει πλήρως όλες τις ευθύνες για ο,τιδήποτε γίνει από τούδε και στο εξής».

Συγκεκριμένα διαμηνύουν πως ο δήμος συνολικά θα σταματήσει να λειτουργεί και μάλιστα εν μέσω εορτών Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς και θα πρέπει να καταβάλλει ό,τι οφείλει.

Και οι εργαζόμενοι καταλήγουν: «Εάν θέλει να κλείσει το Δήμο ο Δήμαρχος έχει επιλέξει την καλύτερη τακτική. Εάν επιθυμεί να είναι Δήμαρχος Αθηναίων έχει επιλέξει τη χειρότερη».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …