Ένας υπασπιστής αυτού του μεγέθους, δεν χωρούσε στο μικρό γραφείο

Ποιοι κύκλοι άραγε φρόντισαν να τον τοποθετήσουν σ΄αυτό το κάδρο και γιατί;
Μόνο ένας υπερφίαλος και αλαζόνας υπασπιστής, το εγωπαθές διαμέτρημα του οποίου δεν χωρά ούτε συμβιβάζεται στα λίγα τετραγωνικά μέτρα του γραφείου που παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν όλοα τα προηγούμενα χρόνια οι εκ του σώματος προερχόμενοι στενοί συνεργάτες του εκάστοτε υπουργού Δημόσιας Τάξης. Ένα γραφείο, που απέκτησε τη δική του ιστορική σημειολογία όταν από ανατινάχτηκε το παγιδευμένο "γαμήλιο δώρο" του Βασίλη Παλαιοκώστα προς τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κι εκεί μέσα σκοτώθηκε από τον έκρηξη ο αείμνηστος Γιώργος Βασιλάκης.

Ο κ. Βανικιώτης όμως, την ιστορία φαίνεται ότι την γράφει στα παλιά του παπούτσια, από τη στιγμή που αυτή δεν μπορεί να χωρέσει σημειολογικά την έπαρση που αποπνέει ο μεγαλοϊδεατισμός του ανθρώπου. Κι επειδή τα μεγάλα πνεύματα δεν χωρούν στα μικρά γραφεία, έκανε έξωση στους υπαλλήλους της γραμματείας που είχαν το θράσσος να νέμονται ένα γραφείο διπλάσιο από αυτό που αναλογούσε στην αυτού εξοχότητα κι έτσι έγινε η τράμπα.
Δεσμευόμαστε να δούμε αν και τί΄εύρους μετασκευές έχουν γίνει, και σε καιρό κρίσης, τί ποσά δαπανήθηκαν για να ικανοποιηθεί η φιλαυτία του αμερικανόπνευστου αναμορφωτή της Αστυνομίας.
Bloko.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …