ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ....ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

 Στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων για φαγητό τρεις υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ!  Οι υπάλληλοι στην Ιπποκράτους έχουν φτάσει στα όριά τους

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σήμερα οι τραγικές ιστορίες τριών υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ, που παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δέκα μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Τα Νέα» τρεις εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, μεγάλης ηλικίας, σιτίζονται από τον Σεπτέμβριο επί καθημερινής βάσης στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Οι υπάλληλοι στην Ιπποκράτους έχουν φτάσει στα όριά τους και με επιστολή που δημοσίευσαν πριν λίγες ημέρες ζητούσαν από τα στελέχη του κόμματος να πουλήσουν «τα κότερα και τις βίλες τους», ώστε να τους πληρώσουν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …