Πάτρα: Στα διόδια του Ρίου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου - Εντείνονται οι κινητοποιήσεις

Φωτογραφία για Πάτρα: Στα διόδια του Ρίου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου - Εντείνονται οι κινητοποιήσεις

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΒΟ Αιγίου αναφέρει: Οι εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ. είναι θύματα μιας αδιέξοδης πολιτικής, που τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει καταδικάσει, εκτός από τις υπερβολικές (60% μείον) περικοπές μισθών και δικαιωμάτων, σε μόνιμη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων μας, με αποτέλεσμα να πληρωνόμαστε 3 φορές το χρόνο :
Πάσχα – Καλοκαίρι – Χριστούγεννα. Σήμερα είμαστε ήδη δύο μήνες απλήρωτοι, παρόλο που φτάσαμε σε μισθούς Μέργου και ζούμε μέσα στην ανασφάλεια.Η δυνατότητα της εταιρείας να αναλάβει νέες συμβάσεις αλλά και να διεκπεραιώσει τις υπάρχουσες περιορίζονται και εκμηδενίζονται από την έλλειψη χρηματοδότησης.

Τα Ε.Α.Σ. είναι η τελευταία Βαριά Αμυντική Βιομηχανία, που έχει δυνατότητα όχι μόνο να είναι βιώσιμη αλλά να διατηρηθεί και αναπτυχθεί χωρίς να ξεπουληθεί. Συνεπώς τα ΕΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνουν περιουσία του Ελληνικού Λαού

  Μη ψάχνετε αλλού για επενδύσεις στηρίξτε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ{ΕΒΟ/ΠΥΡΚΑΛ} είναι η καλύτερη έτοιμη επένδυση.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι το πρόβλημα μας δεν αποτελεί είδηση στα χρόνια του μνημονίου και της κατοχής, γιατί η μισή Ελλάδα είναι άνεργη και η άλλη μισή απλήρωτη, με διαλυμένη τη δημόσια υγεία και τη παιδεία. Γι αυτό όλοι μαζί στον αγώνα για να φύγει τώρα η τρικομματική κυβέρνηση και η τρόικα, για να διώξουμε το φάντασμα του φασισμού που πλανιέται πάνω από τα κεφάλια μας.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Δευτέρα 18.2.2013 στις 10.30 πρωί στα διόδια του Ρίου

Τρίτη 19.2.2013 στις 12 μεσημέρι συγκέντρωση στα δικαστήρια του Αιγίου

Τετάρτη 20.2.2013 Γενική απεργία/ Συγκέντρωση στη πλ. ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ

Πέμπτη 21.2.2013 Δ.Σ. Σωματείων στο υπουργείο άμυνας

Παρασκευή 22.2.2013 νέα γενική συνέλευση

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …