Πάτρα: Με εκσκαφείς και φορτηγά την ώρα της παρέλασης του Καρναβαλιού απειλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο φράγμα

Φωτογραφία για Πάτρα: Με εκσκαφείς και φορτηγά την ώρα της παρέλασης του Καρναβαλιού απειλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο φράγμα
Με δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμα και στην καρδιά της μεγάλης παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού την προσεχή Κυριακή απειλούν οι απλήρωτοι επί δεκαπέντε μήνες εργαζόμενοι στο έργο για την κατασκευή του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Στην κινητοποίηση – εάν δεν γίνει η πράξη η υπόσχεση του γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Αγγελάκα για παράδοση των επιταγών με τα ποσά που τους οφείλονται έως την Παρασκευή – θα πάρει μέρος και το συνδικάτο οικοδόμων Πάτρας. Συμφώνα με τους εργαζόμενους «δεν θα διστάσουν να κατεβάσουν στο κέντρο της Πάτρας. εκσκαφείς και άλλα χωματουργικά μηχανήματα την ώρα της παρέλασης.

patrastimes.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …