ΓΣΕΕ: Συμπαράσταση στους εργαζομένους του Κατσέλη

Η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση της, συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της εταιρίας ΚΑΤΣΕΛΗ του ομίλου Nutriart, η οποία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης αναστέλλοντας τη λειτουργία όλων των εργοστασίων της.
«Το κλείσιμο των εργοστασίων της εταιρίας ΚΑΤΣΕΛΗ οδηγεί στην ανεργία περίπου 500 εργαζόμενους, οι οποίοι μένουν στο δρόμο χωρίς δουλειά, χωρίς αποζημιώσεις, αυξάνοντας τη λίστα των ανέργων, που ήδη βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, η οποία συνεχίζει:
«Παρά το γεγονός ότι η εταιρία το τελευταίο διάστημα επένδυσε σε νέα μηχανήματα και προώθησε νέα προϊόντα στην αγορά, προχώρησε αιφνιδιαστικά στην κατάθεση αίτηση πτώχευσης, υποστηρίζοντας ότι λόγω της κρίσης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις».
«Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα του σωματείου των εργαζομένων στην εταιρία ΚΑΤΣΕΛΗ και ζητά από την εργοδοσία, την Κυβέρνηση και τους πιστωτές της εταιρείας, να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των θέσεων εργασίας και την επαναλειτουργία των εργοστασίων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της συνομοσπονδίας και τέλος σημειώνει: 

«Με κλειστές επιχειρήσεις δεν αντιμετωπίζεται η κρίση, δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν εισπράττονται οι φόροι, οι εισφορές και τα δάνεια!».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δώρο Πάσχα 2024. Ποινική δίωξη και αυτόφωρο για μη καταβολή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. …