Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Μας εμπαίζουν...

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Μας εμπαίζουν...
Για εμπαιγμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και χαρακτηρίζουν το άρθρο για τις αποζημιώσεις, το οποίο αποσύρθηκε χθες από το πολυνομοσχέδιο, «το καρότο και το μαστίγιο» για το μόνο που τελικά φαίνεται να ενδιαφέρει την κυβέρνηση και αυτό αναφέρουν είναι «ο έλεγχος του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος και της ενημέρωσης».
Σε ανακοίνωσή τους, μετά και την τελευταία συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, επισημαίνουν ότι κατέθεσαν προτάσεις «που δεν είχαν καμία δημοσιονομική επιβάρυνση» και «επειδή θέλουν να βρεθεί λύση που δεν αποσκοπεί στην «εξόντωσή» τους, συνεχίζουν να καλούν σε πραγματικό διάλογο επί πραγματικών προτάσεων».

Αντίθετα, όπως αναφέρουν, «η κυβέρνηση κατηύθυνε επικοινωνιακά τη συζήτηση στις αποζημιώσεις». «Οι επικοινωνιακοί ρόλοι εναλλάσσονται με «δεξιοτεχνία» από τους κυβερνώντες. Από τον «σκληρό» Στουρνάρα που περιόριζε τις «γενναιόδωρες» αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, περάσαμε στο «συναινετικό» Παντελή Καψή, που δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόσει την εργατική νομοθεσία», προσθέτουν στην ανακοίνωση και τονίζουν ότι «η λύση για την κυβέρνηση είναι η συναίνεση των εργαζομένων στη συγκάλυψη ενός πολιτικού λάθους και στη διαρκή εκτροπή από τη νομιμότητα».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …