Δελτίο Τύπου ΓΣΕΕ - Αγωνιστικό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη

Δυναμικό, μαζικό και ειρηνικό ήταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΘ και ΕΔΟΘ χθες Σάββατο 7/9/2013 στη Θεσσαλονίκη.
Χιλιάδες διαδηλωτές, πολλοί περισσότεροι από πέρυσι ένωσαν τη φωνή διαμαρτυρίας τους κατά των καταστροφικών κυβερνητικών πολιτικών που οδήγησαν στην εξαθλίωση κοινωνία και οικονομία.
Το εφιαλτικό πρόβλημα της ανεργίας, η λιτότητα, η φορολεηλασία, η ακρίβεια βρέθηκαν στο επίκεντρο των ομιλιών των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι απαίτησαν να αλλάξει εδώ και τώρα η αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δίνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχτούν να σηκώσουν άλλα βάρη τα οποία αποκλειστικά επωμίστηκαν και για τα οποία δε φέρουν καμία ευθύνη.

Μετά τη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε πορεία στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3στη Λεωφόρο Στρατού.
Η ΓΣΕΕ με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία αλλά και την εμμονή κυβέρνησης και Τρόικας στις αδιέξοδες πολιτικές είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο, έως ότου μπει οριστικό τέλος στα δεσμά του μνημονίου.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …