"ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ SPRIDER ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ"

Το «Σπρίντερ» υπό φρούρησηΣυνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στα SPRIDER με σκοπό την εξασφάλιση των κεκτημένων τους. Προχτές το βράδυ υπήρξε τριμερής συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων, των δικηγόρων της εταιρείας, αλλά και του υπουργείου Εργασίας, από την οποία δεν βγήκε κάποια άκρη.
Το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση, η οποία προαναγγέλλει νέα συνάντηση τη Δευτέρα και ζητάει από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας να παρευρεθούν σε αυτή, με σκοπό «την ειλικρινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης».
Στην Πάτρα, οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους αλλά και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, βρίσκονται έξω από τα καταστήματα περιφρουρώντας τα.
Ούτως ή άλλως δεν διαθέτουν κλειδιά της επιχείρησης ώστε να μπορέσουν να μπουν μέσα στα κτίρια, ενώ η κίνησή τους αυτή ήρθε ύστερα από προτροπή των νομικών συμβούλων τους μιας και, ως γνωστόν, τα εμπορεύματα των εταιρειών που κηρύσσουν πτώχευση αποτελούν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη διεκδίκηση από πλευράς των εργαζομένων των οφειλόμενων προς αυτούς (μισθών, ασφαλιστικής κάλυψης, αποζημιώσεων κ.ά.).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …