Κολοσσιαία πόλη - πρότυπο ετοιμάζει το Facebook για τους εργαζόμενούς του!

Κολοσσιαία πόλη - πρότυπο ετοιμάζει το Facebook για τους εργαζόμενούς του! (pics+video)

Συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο St. Anton Partners από το Σαν Φρανσίσκο εγκαινίασε ο εταιρικός κολοσσός Facebook, με σκοπό την κατασκευή ενός συμπλέγματος κατοικιών, όπου θα στεγάζονται οι εργαζόμενοί του.

Το σύμπλεγμα είναι τόσο μεγάλο και ασυνήθιστο που η Wall Street Journal το παρομοίασε με «πόλη-εταιρεία», σαν εκείνες που χτίζονταν στις αρχές του 20ου αιώνα για να στεγάσουν τις μάζες των εργατών που απασχολούνταν σε μεγάλες εργοστασιακές μονάδες.

Το πρότζεκτ φέρει την ονομασία «Anton Menlo» και αναμένεται να κοστίσει 120 εκ. δολάρια: θα περιλαμβάνει 35 στούντιο και 350 διαμερίσματα, ενώ οι εργαζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν στον εργασιακό χώρο τους πεζοί ή με ποδήλατο.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβρη και θα διαρκέσουν 24 μήνες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …