Εκτός ΟΣΕ 800 εργαζόμενοι- Η τρόικα τους πετά απο το... τρένο...

Εκτός ΟΣΕ 800 εργαζόμενοι- Η τρόικα τους πετά απο το... τρένο... Σε ιδιώτες η συντήρηση των υποδομών
Το τέλος του ΟΣΕ με τη σημερινή του μορφή αναμένεται να σημάνει η παραχώρηση της συντήρησης των υποδομών του Οργανισμού σε ιδιώτες, η οποία σχεδιάζεται να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς.
Εάν υλοποιηθεί, θα αφήσει ουσιαστικά χωρίς αντικείμενο εργασίας τουλάχιστον 800 εργαζομένους από το σύνολο των 1.580 ατόμων που απασχολεί ο Οργανισμός.
Στην ομάδα «υψηλού κινδύνου» εντάσσονται κυρίως όσοι εργάζονται στη γραμμή, οι οποίοι ανέρχονται σε περίπου 550 άτομα, οι τεχνίτες που υπολογίζονται σε 250 άτομα αλλά και αρκετοί διοικητικοί υπάλληλοι και μηχανικοί, τους οποίους θα συμπαρασύρει το ντόμινο της μείωσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση σε μια περίοδο που και η τρόικα «δείχνει» προς το υπουργείο Υποδομών για τις απολύσεις που πρέπει να γίνουν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …