Τεχνικά σε πτώχευση» η Malaysia Airlines- Απολύονται 6.000 εργαζόμενοι

«Τεχνικά σε πτώχευση» η Malaysia Airlines- Απολύονται 6.000 εργαζόμενοι​Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των αερογραμμών της Μαλαισίας, ανακοίνωσε την κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας, δηλώνοντας πως η Malaysia Airlines είναι «τεχνικά σε πτώχευση».
«Είμαστε τεχνικά σε πτώχευση και η μείωση των αποδόσεων είχε αρχίσει πολύ πριν από τα τραγικά γεγονότα του 2014», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γερμανός, Κριστόφ Μίλερ.
Οι δηλώσεις του, σε δραματικούς τόνους ήρθαν στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αναδιοργάνωσης της εταιρίας που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες πέρυσι.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία έχασε δύο αεροσκάφη της στον Ινδικό Ωκεανό αλλά και στην Ανατολική Ουκρανία, με το οικονομικό κόστος να είναι δυσβάσταχτο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …