Εργαζόμενοι και διοίκηση ναυπηγείου Νεωρίου: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν!

Πολύωρη συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ναυπηγείου του Νεωρίου και των εργαζομένων της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κατόπιν πρωτοβουλίας που ανέλαβαν τοπικοί φορείς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες η επιχείρηση, εξαιτίας της μη ικανοποίησης των αιτημάτων που έχουν θέσει οι εργαζόμενοι. 
Παρότι δεν διαπιστώθηκε σύγκληση απόψεων στα ζητήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι, εντούτοις έγινε προσπάθεια ώστε να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν, κοινά αποδεκτή λύση.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε, «όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης, επέδειξαν αίσθημα ευθύνης και δεσμεύτηκαν ότι τις επόμενες ώρες θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση οριστικής λύσης, η οποία θα ικανοποιεί στο μέτρο του δυνατού, τις εμπλεκόμενες πλευρές».
Naxostimes
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …