ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο μετεκλογικός ΣΥΡΙΖΑ κατσαδιάζει τους εργαζόμενους για την επίσχεση εργασίας....


Το είδαμε κι αυτό...ο ΣΥΡΙΖΑ ο μετεκλογικός στοχοποιεί τους εργαζόμενους που υπερασπιζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ ο προεκλογικός....  
Χαρακτηρίζει κομματικές τις κινητοποιήσεις και καλεί τους εργαζόμενους να σκεφτούν την κοινωνία(;;;).
Κι αυτό συμβαίνει επειδή οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας "τολμούν" να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.
Ως κομματικά υποκινούμενη θεωρεί την επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα υγείας του κόμματος, κατσαδιάζει τους εργαζόμενους που ζητούν τα δεδουλευμένα τους εξαπολύοντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων αποφάσισαν την
επίσχεση εργασίας.

Το ανώτατο κομματικό όργανο του  ΣΥΡΙΖΑ στο νομό χαρακτηρίζει ως "όψιμους επαναστάτες" τους διοικούντες το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο λέγοντας πως επί μνημονιακών κυβερνήσεων είχαν επιδοθεί σε "ασκήσεις αφωνίας και ακινησίας", δηλαδή δεν αντιδρούσαν για το ξερχαβάλωμα της υγείας.
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλεί ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι τις οφειλές τους τουλάχιστον για ένα τετράμηνο, γι' αυτό και θεωρεί προσχηματική την επίσχεση εργασίας.
Καλύπτοντας κάπως τις αιχμηρές του θέσεις, το τμήμα υγείας του κόμματος αναφέρει πως οι συλλογικότητες οφείλουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, αλλά καλεί το σωματείο να "υπερβεί τις κομματικές γραμμές και τους τακτικισμούς κοιτώντας τα οφέλη προς την κοινωνία", δηλαδή να μην προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …