Αβέβαιο το μέλλον της Ολύμπιας Οδού – Απολύθηκαν 200 εργαζόμενοι

OLUMPIA ODOS PATRATORA
Με το χειρότερο σενάριο για το εκ νέου «πάγωμα» των εργασιών κατασκευής της Ολύμπιας Οδού, επιβεβαιώθηκαν οι «φωνές» που έκαναν λόγο το τελευταίο διάστημα για αναστολή του έργου της Πατρών – Κορίνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 άτομα που εργάζονταν στην Εταιρεία «ΆΚΤΩΡ» αλλά και σε υποεργολάβους  του έργου από την Πάτρα μέχρι την Ακράτα-Αιγείρα, ειδοποιήθηκαν πως «απολύονται», υπό τη μορφή της διακοπής εργασίας τους άνευ αποδοχών, αφού οι εργασίες σταματούν, χωρίς κάποιο μελλοντικό άμεσο χρονοδιάγραμμα επανέναρξής τους.

Πρόκειται για εργαζόμενους όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, εργάτες, οδηγούς, διοικητικούς, τεχνικούς  κ.ά. που μέσα σε μια μέρα είδαν ξαφνικά την «πόρτα » της ανεργίας.
Η εξέλιξη αυτή, για ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της Αχαίας, αναμένεται να απασχολήσει και να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …