Καταλήψη στο γραφείο του Στρατούλη από τους πρώην εργαζομένους του ΟΑΕΕ

«Ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχτεί», δήλωσε ο πρόεδρος των πρώην συμβασιούχων.

Οι πρώην εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ που από την Τετάρτη έχουν σκληρύνει την στάση τους απέναντι στην Κυβέρνηση προκειμένου να την πιέσουν για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα τους σήμερα το πρωί προχώρησαν σε διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας Δημήτρη Στρατούλη απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό φτάνοντας κυριολεκτικά έξω από το γραφείο του στον 7ο όροφο.
Οι πρώην εργαζόμενοι κρατώντας ένα πανό το οποίο γράφει με κόκκινα γράμματα «δικαίωση» ζητούν από την κυβέρνηση να
επιστρέψουν στις δουλειές τους όπως επέστρεψαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου.
«Ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχτεί. Δουλέψαμε μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 και μας έδιωξε η μνημονιακή κυβέρνηση. Δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις που εφάρμοσαν για εργαζόμενους της περιφέρειας και της κυρίας Δούρου και του κυρίου Μηταφίδη. Είμαστε και εμείς καθαρίστριες για αυτό δεν αποχωρούμε», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων του ΟΑΕΕ Γιάννης Σφυράκης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …