Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ...ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ...!

Όργιο διορισμών συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (τα στελέχη τους στη ΓΣΕΕ έχουν την τιμητική τους) σε Κυβερνητικά αξιώματα με παχυλούς μισθούς, ενώ...τα οχταμισάρια, τα πενταμισάρια και τα τετραμισάρια (χιλιάρικα) δίνουν και παίρνουν...
Δεν προκάνουνε τις αναπληρώσεις και "τσουκ" σκάει ο διορισμός και ξανά μανά αναπλήρωση...!
Κι όλα αυτά συμβαίνουν ΤΩΡΑ επί "Αριστερής Διακυβέρνησης".
Στο παρελθόν, συνδικαλιστές της Αριστεράς, καλούμενοι να μιλήσουν για τις στρεβλώσεις του συνδικαλιστικού κινήματος κατακεραύνωναν συναδέλφούς τους από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, για την τοποθέτησή τους σε κυβερνητικές θέσεις. Οι αριστερές παρατάξεις είχαν μάλιστα ζητήσει πολλές φορές τη θέσπιση σχετικής απαγόρευσης, μαζί και τη διοχέτευση των αποδοχών των συνδικαλιστών σε ταμείο αρωγής διωκομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Μάλιστα, μέσα στο περιεχόμενο των καταγγελιών τους ανέφεραν ότι "συνδικαλισμός και πολιτική δεν θεωρούνται - και δεν μπορούν να είναι - έννοιες ασύμβατες"
Η Ελληνική όμως...πατέντα, δεν απαγορεύει σήμερα που μιλάμε, σε "αριστερούς" εκπροσώπους των συνδικάτων να έχουν παράλληλα ιδιότητες υψηλόβαθμων κομματικών, ενίοτε και κρατικών, στελεχών. Οι "αριστερές" τους παρατάξεις κάνουν ουσιαστικά "γαργάρα" ή ανέχονται (αν δεν συμμετέχουν στο πάρτι των διορισμών) ακόμη και την τοποθέτησή τους σε διοικητικά συμβούλια ως εκπροσώπων της κυβέρνησης, χωρίς να μπαίνει καν σε διαδικασία αμφισβήτησης της αυτονομίας του συνδικαλιστικού τους ρόλου ως παρατάξεων...
Χαρακτηριστικότερες είναι οι περιπτώσεις των:
Ζώης Πεπές, τ. Επικεφαλής
"ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ" στη ΓΣΕΕ, νυν
Σύμβουλος Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου
στην Εθνική Τράπεζα
1.  Ζώης Πεπές, τ. επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ, όπου μετά την εθελούσια έξοδό του από την Εθνική Τράπεζα (με μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση...), ο οποίος επιστρέφει και πάλι - μέσα σε λίγους μήνες από την απομάκρυνσή του -  στην Εθνική Τράπεζα ως "Σύμβουλος Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου", με μηνιαίο μισθό όπως πληροφορούμαστε άνω των 7500€(;;;). Μάλιστα, όπως μας πληροφορούν συνδικαλιστικά στελέχη της τράπεζας, είχε το θράσος να εμφανιστεί σε συνάντηση της Διοίκησης της Εθνικής με το Σύλλογο των Εργαζομένων δηλώνοντας ότι "εγώ πλέον εκπροσωπώ τη Διοίκηση της Τράπεζας", γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των μελών του Συλλόγου και την αποχώρησή τους, αμφισβητώντας έντονα τον ρόλο και την παρουσία του στις συναντήσεις με τη Διοίκηση. 
Γιάννης Δούκας, τ. μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΓΣΕΕ και
επικεφαλής "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" στην
ΟΜΕ-ΟΤΕ, νυν Υποδιοικητής ΙΚΑ
2. Γιάννης Δούκας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της  συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΤΕ, ο οποίος διορίστηκε πριν από μερικές ημέρες "Υποδιοικητής στο ΙΚΑ" με υπόδειξη του Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Δ. Στρατούλη.
Και ο κατάλογος δεν σταματά μόνον στους παραπάνω...η συντακτική ομάδα ERGASIANEWS έχει στα χέρια της έγγραφα "φωτιά" με προτάσεις διαφόρων κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι προτείνουν τον διορισμό, σε κρατικές θέσεις, μια σειρά από φιλικά διακείμενα σ' αυτούς συνδικαλιστικά στελέχη...
 
ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ERGASIANEWS: Οι παραπάνω γνωστοί συνδικαλιστές, της δήθεν "Αριστερής Πλατφόρμας" του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον έχουν πάψει να εκφράζουν τα συμφέροντα εκείνων που εκπροσωπούν, αλλά πλέον κρατούν για τον εαυτό τους ρόλο συνδιαχειριστή της εξουσίας, με τα προνόμια που αυτή συνεπάγεται. Δεν μέμφονται για την συνδικαλιστική τους υπόσταση και τους όποιους αγώνες τους στο συνδικαλιστικό κίνημα. Μέμφονται για όσα οι ίδιοι κατηγορούσαν άλλους συνάδελφούς τους συνδικαλιστές και σήμερα οι πράξεις τους διαψεύδουν.....
Είμαστε σίγουροι πάντως ότι ο Πρωθυπουργός κ. Α. Τσίπρας δεν έχει γνώση..."τι ποιεί η Αριστερά του"...και σίγουρα θα κάνει την επιβαλλόμενη έντιμη παρέμβασή του, για την αποκατάσταση της Ηθικής Τάξεως απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και τις στρατιές των άνεργων επιστημόνων που περιμένουν στην ουρά των φασφουντάδικων για ένα ξεροκόματο....!

Ο Αγώνας τώρα...διορίζεται...!

Συντάκτης: #ψυχη_βαθια

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …