ΕΚΑΒ: Θα κινδυνέψουν ζωές λόγω παλαιότητας ασθενοφόρων

[NewPost]: ΕΚΑΒ: Θα κινδυνέψουν ζωές λόγω παλαιότητας ασθενοφόρων
Στην καταγγελία ότι κινδυνεύουν να χαθούν ανθρώπινες ζωές, λόγω της παλαιότητας των ασθενοφόρων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μείνουν στο δρόμο, προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Ανέστης Κουκουρίκος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι εργαζόμενοι αρχίζουν επίσχεση εργασίας που αρχίζουν, από αύριο στην Αθήνα και από την προσεχή Πέμπτη στην υπόλοιπη Ελλάδα, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα, αλλά και αποπληρωμή δαπανών για εκτός έδρας μετακινήσεις.

Η κατάσταση οξύνεται γιατί υπάρχουν ακινητοποιημένα ασθενοφόρα, ενώ λόγω καλοκαιριού αυξάνεται η κίνηση και δεν μπορούμε να πάμε στα επείγοντα. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Το Σωματείο της Θεσσαλονίκης έκανε “έρανο” μεταξύ των εργαζομένων για να μαζέψει 3500 για τα λειτουργικά έξοδα του ΕΚΑΒ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …