ΕΟΠΥΥ: Υπεύθυνη δηλώση αντί εγγυητικών επιστολών

Ο ΕΟΠΥΥ λαμβάνοντας υπόψη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περί «Τραπεζικής αργίας βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ 65 τ.Α /28-06-2015) και για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει τα εξής:

Οι εγγυητικές επιστολές που απαιτούνται για την συμμετοχή σε διαγωνισμούς προμηθειών ή παροχής υπηρεσιών, καθώς και οι εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης, που κατατίθενται στον Οργανισμό, δύναται προσωρινώς και μέχρι παύσης της τραπεζικής αργίας, να αντικατασταθούν από Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο της συμμετέχουσας εταιρείας, όπου θα αναγράφεται ρητώς ότι οι προβλεπόμενες
από τη διακήρυξη εγγυητικές επιστολές, θα προσκομιστούν αμέσως μετά την παύση της τραπεζικής αργίας, όπως ορίζεται στην ανωτέρω αναφερόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …