Αντωνοπούλου: Κανονικά θα πληρωθούν τα voucher

Απρόσκοπτα συνεχίζεται η διαδικασία πληρωμής του συνόλου των ωφελουμένων ανέργων για την πρώτη φάση της πρακτικής άσκησης, που αφορά στα προγράμματα voucher, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα.
Την ίδια ώρα εξετάζονται οι καταγγελίες για καθυστέρηση στην καταβολή πληρωμών του προγράμματος voucher 18 – 29 ετών, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, να θεωρεί ότι διαψεύστηκαν οι όσοι διακινούσαν φήμες περί παύσης των προγραμμάτων απασχόλησης καθώς αναρτήθηκαν

σήμερα τόσο οι οριστικοί πίνακες με τα ονόματα των 32.433 ωφελουμένων στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, όπως και η έναρξη του προγράμματος απασχόλησης 8.000 ανέργων στον κλάδο του τουρισμού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …