Paul Mason: Για πρώτη φορά στην Ευρωζώνη εργαζόμενοι και άνεργοι έδειξαν τη δύναμή τους(VICDEO)

Paul Mason: Για πρώτη φορά στην Ευρωζώνη οι πολίτες έδειξαν τη δύναμή τους (Video) - Media

Το δημοψήφισμα έδωσε στο «όχι» ποσοστό μεγαλύτερο του 60% και αυτό είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτό το δημοψήφισμα συνέβη λέει ο δημοσιογράφος του Channel 4 Paul Mason.

«Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του «ναι» Άνγκελα Μέρκελ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι σοσιαλιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο επικεφαλής τους ο Μάρτιν Σούλτς, όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα, όλοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί» λέει ο Paul Mason.
Από την άλλη πλευρά, λέει ο γνωστός δημοσιογράφος και αναμεταδίδει το topontiki.gr, δεν είναι μόνο το ένα τρίτο των αριστερών που πολέμησαν του Ναζί στον πόλεμο και κατέβασαν την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη. Αυτοί που επίσης ψήφισαν «όχι» είναι οι συντηρητικοί και φιλελεύθεροι ψηφοφόροι, «άρα κάτι πρέπει να γίνει» λέει ο δημοσιογράφος.
Όλοι αυτοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες είπαν στην Ελλάδα ότι εάν ψηφίσει «όχι» θα τους πετάξουν έξω από το ευρώ λέει ο Mason, μπορεί να νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ανήκει πλέον στην ευρωζώνη, αλλά εάν το κάνουν αυτό θα πετάνε έξω από την Ευρώπη και τους συντηρητικούς και τους φιλελεύθερους.
Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βοηθήσουν με έκτακτο δάνειο το άνοιγμα των τραπεζών να συμβάλουν στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και πρέπει να κατανοήσουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωζώνης οι πολίτες έδειξαν τη δύναμή τους γράφει ο Paul Mason. 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …