Κατασκήνωσαν έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος οι μεταλλωρύχοι της Χαλικιδικής(ΦΩΤΟ)

Με μία κίνηση αιφνιδιασμού 35 μεταλλωρύχοι της Χαλικιδικής, συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί έξω έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και μάλιστα κατασκήνωσαν εκεί, με τις αρχές να νατιδρούν εκ των υστέρων και να καλούν τις αστυνομικές δυνάμεις, για παρακολούθηση των γεγονότων.

 
Όμως οι Μεταλλωρύχοι
Χαλκιδικής, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την πλήρη δικαίωση τους στο να συνεχίσουν την εργασία τους και ανανκοίνωσαν ότι θα παραμείνουν εκεί μέσα στα αντίσκηνα μέχρι και τις εκλογές τουλάχιστον, αλλάζοντας με βάρδιες των 50 ατόμων κάθε λίγες ημέρες.

"Να δικαιωθεί εδώ και τώρα ο αγώνας των 2000 συναδέλφων", τονίζουν στις δηλώσεις τους.

Ο πρόεδρος των μεταλλωρύχων, κατηγόρησε τον Πάνο Σκουρλέτη, ότι έκανε πολιτική στις πλάτες των εργαζομένων και ανέφερε, ότι δεν υπολόγισε πως έχουν δικαιωθεί όχι μία, όχι δύο, αλλά 11 φορές από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …