Παραμένουν έξω από το υπουργείο Ενέργειας οι μεταλλωρύχοι(VIDEO)

Επί ποδός για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την 12η στη σειρά την επόμενη Τρίτη, είναι οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, που από χθες όπως πρώτοι σας μεταδώσαμε, έχουν κατασκηνώσει έξω από το υπουργείο Ενέργειας, διεκδικώντας την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και το δικαίωμά τους στην εργασία.

Εμείς θα φτάσουμε σε αποκλεισμό της βουλής και στα Ευρωπαικά Διακστήρια, δήλωσε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, ο πρόεδρος τους Χρήστος Ζαφειρούδας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την προηγούμενη κυβέρνηση και τα "πολιτικά παιχνίδια που έπαιξε στην πλάτη των ίδιων και των οικογένειών τους", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …