Βρετανία και Σουηδία ζητούν να προσλάβουν Έλληνες γιατρούς

i-tourkia-tha-proslabei-5000-ellines-giatrous.w_l

Μεγάλες κλινικές στην Αγγλία και τη Σουηδία αναζητούν ιατρικό προσωπικό, προσφέροντας υψηλούς μισθούς, συμβόλαια και συχνά στέγαση στους υποψήφιους.

Ημέρες καριέρας με συμβούλους Eures και εκπροσώπους εργοδοτών από τη Σουηδία θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο Ημέρες Καριέρας με συμβούλους Eures αλλά και εκπροσώπους εργοδοτών από τη Σουηδία, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη από ενδιαφερόμενους γιατρούς στις ειδικότητες: Γενικής Ιατρικής, Ακτινολογίας, Παιδοψυχιατρικής, Νοσηλευτικής και Νοσηλευτικής Χειρουργείου. Οι υποψήφιοι μπορούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου να αποστείλουν τα βιογραφικά τους (στην αγγλική γλώσσα) στο email: [email protected], αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα του email τον κωδικό «Greece». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα (5 και 6 Οκτωβρίου και στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη (7 και 8 Οκτωβρίου).

GlobalMediRec
Εκατόν πέντε ιατροί διαφόρων ειδικεύσεων, κάτοχοι ή μη τίτλου ειδικότητας, θα προσληφθούν σε κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αγγλία και τη Σκοτία, μέσω της εταιρείας επιλογής και τοποθέτησης προσωπικού GlobalMediRec.

Στη νοτιοδυτική Αγγλία ζητούνται 36 ιατροί των ειδικοτήτων: Ιστοπαθολόγων, Γαστρεντερολόγων, Οφθαλμιάτρων, Δερματολόγων, Ρευματολόγων, Νευρολόγων, Μικροβιολόγων, Γενικών και Ραδιολόγων Μαστών, Γηριάτρων, Γυναικολόγων, Γενικών Παθολόγων, Ορθοπεδικών και Επείγουσας Ιατρικής, Αγγειοχειρουργών και Αναισθησιολόγων. Οι 45 θέσεις που αντιστοιχούν σε νοσοκομεία της βόρειας Αγγλίας περιλαμβάνουν τις ειδικότητες: Αιματολόγων, Γαστρεντερολόγων, Ιστοπαθολόγων, Ρευματολόγων, Μικροβιολόγων, Αναισθησιολόγων, Γυναικολόγων, Ουρολόγων, Παιδιάτρων, Γηριάτρων, Γενικών Παθολόγων και Παθολόγων με ειδίκευση στα εγκεφαλικά επεισόδια.

Οι 18 θέσεις στην κεντρική Αγγλία θα καλυφθούν από Νευρολόγους, Γαστρεντερολόγους, Ορθοπεδικούς, Αναισθησιολόγους, Γηριάτρους, Γενικούς Χειρουργούς, Παθολόγους με ειδίκευση στα εγκεφαλικά επεισόδια, Νευροχειρουργούς και Ιατρούς Νευροαποκατάστασης. Στην ανατολική Αγγλία οι θέσεις αφορούν Ογκολόγους, Αιματολόγο και Αναισθησιολόγο και στη Σκοτία θα προσληφθούν ένας Γαστρεντερολόγος και ένας Γενικός Παθολόγος. Οι θέσεις απευθύνονται σε ανειδίκευτους ιατρούς -σε αναμονή για το τελευταίο κομμάτι της ειδικότητάς τους, αλλά και σε ειδικευμένους, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών ως ειδικευόμενοι. Πληροφορίες από την κ. Κατερίνα Κοντάλιπου στο τηλέφωνο 6934 803930, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και την ιστοσελίδα www.globalmedirec.com.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόρεια Μακεδονία: Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με υπουργό Σπάσοφσκι και Ζάεφ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελλάδας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στα Σκόπια, στη διάρκεια …