ΔΩΡΕΑΝ: Παροχή υγείας σε ανασφάλιστους και άνεργους από το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ

elpis_maketa_esi_mesaΜε πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα είναι «ανοιχτές οι πόρτες» του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ για τους ανασφάλιστους, άνεργους και χαμηλού εισοδήματος δημότες.

Ο κ. Παχατουρίδης,κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη και το Διοικητή του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ Θεόδωρο Γιάνναρο, ανακοίνωσε ότι δίνεται η δυνατότητα δωρεάν παροχής σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Αναφερόμενος στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Το Περιστέρι αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου. Το σαράκι της ανεργίας έχει χτυπήσει κυρίως τις δυτικές συνοικίες της Δυτικής Αθήνας. Στο ΕΛΠΙΣ βρήκαμε ανοιχτές πόρτες και το Διοικητή πρόθυμο να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη ιατρικής βοήθειας».

Για τη συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, ο κ. Γιάνναρος δήλωσε: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι ο πρώτος Δήμους, που ενδιαφέρθηκε και ζήτησε βοήθεια. Θα είμαστε στη διάθεση όλων των δημοτών που έχουν την ανάγκη μας γιατί η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Θεωρήστε το ΕΛΠΙΣ δικό σας νοσοκομείο. Με ένα χαρτί που θα εξασφαλίζουν οι δημότες από τις κοινωνικές υπηρεσίες θα παρέχουμε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Βαθιώτης είπε μεταξύ άλλων: «Η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Ο κ. Γιάνναρος είναι στο πλευρό μας και συνδράμει και στο κοινωνικό ιατρείο και στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε γιατί για μας προέχει η ελπίδα και το χαμόγελο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …