Συνολικά 3 οι προσλήψεις στο Δήμο Ζωγράφου

index
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζωγράφου πρόκειται να προσλάβει τρεις (3) καθαριστές- στριες, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου, για τον καθαρισμό των 13ο – 16ο Νηπιαγωγείων.
Έργο των προσληφθέντων θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, καθώς και όλων των κοινοχρήστων χώρων (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γραφεία, προαύλιο, τουαλέτες) των παραπάνω Εκπαιδευτικών Μονάδων.
Η σύμβαση μίσθωσης έργου που θα υπογραφεί, θα αφορά το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι τις 30/06/2016.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 11/09/2015 έως 16/09/2015 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 μέχρι 13:00, στην υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής στο Γραφείο Παιδείας 1ος όροφος Δημαρχείο Ζωγράφου – Γ. Ζωγράφου 7 συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Ε1) ή εκκαθαριστικό.
4. Κάρτα ανεργίας (σε περίπτωση ανεργίας και του/της συζύγου να προσκομίζεται και η κάρτα ανεργίας αυτού).
5. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου (άδεια παραμονής)
6. Υπεύθυνη δήλωση κωλύματος για την κατάληψη της θέσης.
7. Βεβαίωση Πολυτεκνίας ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειας,
8.βεβαίωση γονέα ή τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας
Η πρόσληψη θα γίνει με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και η πριμοδότηση που θα τηρηθεί έχει ως εξής:
• ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Για κάθε έτος ανεργίας και έως 5 χρόνια 1 μόριο. (μέχρι 5 μόρια)
• ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ Η΄ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 1 μόριο
• ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ 1 μόριο.
• ΓΟΝΕΑΣ Η΄ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 3 μόρια.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ληφθεί υπόψη το χαμηλότερο εισόδημα. ( Η μοριοδότηση θα γίνει με τα πρότυπα διαγωνισμού του ΑΣΕΠ) Για την επιλογή του εργαζόμενου ορίστηκε Τριμελής Επιτροπή , η οποία απαρτίζεται από τους: α) Δημητρίου Νικόλαος β) Γκίνη Ματίνα γ) Παππά Ελένη
Ο έλεγχος των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθεί στις 17/09/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – 3ος όροφος - στο Δημαρχιακό Μέγαρο -Γ. Ζωγράφου 7.
Έργο της Επιτροπής θα είναι να εξετάσει τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη καθαριστή -ιας , να καταρτίσει πίνακα αποτελεσμάτων και να συντάξει πρακτικό, το οποίο θα αποστείλει στην Α/ΘΜΙΑ Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου.
Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής θα συγκαλέσει συνεδρίαση για την επικύρωση των αποτελεσμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής στο Γραφείο Παιδείας 1ος όροφος Δημαρχείο Ζωγράφου – Γ. Ζωγράφου 7 ) τηλ: 210 74 90 152 & 77 73 809

Η Παρούσα Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος θα τοιχοκολληθεί την Παρασκευή 11/09/2015: 1. Στις Σχολικές μονάδες: 13ο -16ο Νηπιαγωγεία - 1ο -18ο Νηπιαγωγεία - 5ο -6ο Δημοτικά Σχολεία 2. Στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …