900 αποφοίτους Λυκείου σε πρόγραμμα κατάρτισης

ypoik_38

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή 900 καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Συγκεκριμένα θα εισαχθούν 400 απόφοιτοι Λυκείου στα ΙΕΚ της ειδικό-τητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», 400 στην ειδι-κότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)» και 100 στην ειδικότητα «Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στις κατά τόπους Γραμματείες των Μονάδων Κατάρτισης του υπουργείου Οικονομίας έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 22910-36998 και 23920/25551.

Στο μεταξύ την Πέμπτη 10 του μήνα λήγει η προθεσμία για τους υποψήφιους εκπαιδευτές στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής (Θεσσα-λονίκης 151, ΤΚ 176 10, Καλλιθέα).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …