Δια Βίου Μάθηση από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

unipi-xrhma-jan2015
Νέα τμήματα ξεκινούν 3 φορές ετησίως - Οκτώβριο, Μάρτιο και Μάιο. Η επόμενη έναρξη μαθημάτων για την οποία έχει αναρτηθεί η Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://elearning.xrh.unipi.gr/ έχει προγραμματιστεί για τις 19/10/2015.
Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και 14/10 μέσω της ιστοσελίδας Αίτηση Συμμετοχής. Μετά την υποβολή της αίτησης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν οδηγίες οριστικοποίησης της συμμετοχής τους. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ε-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς: Λειτουργεί με επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά,
-έχει εκπαιδεύσει πάνω από 5.500 άτομα και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων του όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης των αξιολογήσεων
-Έχει επιλεγεί από 200 και άνω επιχειρήσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους Διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία ενός εκ των αναμφισβήτητα κορυφαίων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της χώρας Συνεργάζεται με έμπειρους διδάσκοντες - μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένους επαγγελματίες - παρέχει ποιοτικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Στις συνεργασίες συγκαταλέγονται η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την διεξαγωγή των μαθημάτων της 7ης Θεματικής Ενότητας και η TUV ACADEMY για τη διεξαγωγή της 4ης Θεματικής Ενότητας. Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη και συνεχώς εμπλουτίζεται προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των συμμετεχόντων.
Το υλικό των μαθημάτων επικαιροποιείται και προστίθενται νέα καλύπτοντας την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να ανταπεξέρχονται στο σημερινό, σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον
-Έχει μειώσει τα δίδακτρα προς όλους τους συμμετέχοντες,
-έχει θεσπίσει καταβολή μειωμένων διδάκτρων σε ανέργους, πολύτεκνους (τρίτεκνους), ΑμεΑ, αποφοίτους ή φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, συμμετέχοντες που έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα προηγούμενου κύκλου ή θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον δύο μαθήματα
-Έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Νο.:01012153)
Η παρακολούθηση γίνεται αποκλειστικά από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού και παρέχεται συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη. Το Πρόγραμμα καταργεί χωροχρονικά όρια και παρέχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους ανεξαρτήτως περιοχής κατοικίας και καθημερινών υποχρεώσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να το παρακολουθούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχουν ελεύθερο χρόνο.
Ο ενδεικτικός χρόνος ενασχόλησης του συμμετέχοντα με το εκπαιδευτικό υλικό είναι περίπου 4 ώρες ανά εβδομάδα. Από τη στιγμή που ένας υποψήφιος γίνεται δεκτός στο Πρόγραμμα, δημιουργεί λογαριασμό χρήστη στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, στον οποίο δίνεται πρόσβαση στο μάθημα ή μαθήματα επιλογής του. Στα πλαίσια του κάθε μαθήματος-υποενότητας γίνεται ανάρτηση σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού του υπεύθυνου διδάσκοντα.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα όποτε το επιθυμούν και να μελετούν το υλικό του μαθήματος, ενώ η πρόσβασή τους δεν διακόπτεται ποτέ-ακόμα και μετά τη λήξη του σεμιναρίου. Η τελική εξέταση διεξάγεται on line μετά την ολοκλήρωση της ανάρτησης του εκπαιδευτικού υλικού του σεμιναρίου. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Η εισαγωγή σε ΜΕΘ γίνεται με ιατρικά κριτήρια

Σέβομαι απολύτως τον πόνο κάθε συγγενούς για τον άνθρωπο του και κάθε γιου για τον …