Κοινωνικό Φροντιστήριο από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

BF3F0E421B6CDD8D9404050EF5FA398A

Ο Δήμος μας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και σε συνέχεια των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτούργησαν την περασμένη σχολική χρονιά, ξεκινάει για δεύτερη χρονιά τμήματα υποστήριξης μαθητών.

Τα τμήματα του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” οργανώνονται με την εθελοντική στήριξη των εκπαιδευτικών και απευθύνονται σε μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου, καθώς και σε μαθητές της Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ, ενώ θα γίνονται στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου (Κεφαλληνίας και Ιλισού). Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας, κ. Ευστάθιος Καραβασέλας είναι υπεύθυνος για όλη την προσπάθεια που γίνεται σχετικά με το κοινωνικό φροντιστήριο, σε μία δύσκολη περίοδο όπου η ανθρώπινη αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή δοκιμάζονται.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας-Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:

Για δεύτερη χρονιά στο Δήμο μας διοργανώνουμε μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν τα τμήματά του, ενώ ανήκουν σε ένα γενικό πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής που έχουμε σχεδιάσει με κατεύθυνση την παιδεία και τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας, όπως τη στήριξη της σίτισης στο ολοήμερο σχολείο, το κοινωνικό πανεπιστήμιο, τα μαθήματα της Δια Βίου Μάθησης. ”

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …