Νέα Ελληνική πρωτιά-Εταιρεία δεν δέχεται πληρωμές σε μετρητά

tennis1-thumb-large-620x320Η ακαδημία Tennis Square, που βρίσκεται στο Μαρούσι είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση από την MasterCard, λειτουργεί σε περιβάλλον συναλλαγών χωρίς μετρητά.
Η νέα πρότυπη ακαδημία, που ιδρύθηκε από τους νέους επιχειρηματίες και προπονητές Αποστόλη Τριάντη και Δημήτρη Φιλίππου στην Αθήνα, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, για να προσφέρει στα μέλη της μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία.
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να αποπληρώνει τις οφειλές του μέσω κάρτας, ακόμη και μικροποσά που αφορούν π.χ. καφέδες ή άλλα ροφήματα που καταναλώνει. Ακόμη κι εκείνος που δεν διαθέτει πιστωτική ή/και χρεωστική κάρτα, η Τennis Square, πριν ξοδέψει οτιδήποτε θα τον εφοδιάσει με μια προπληρωμένη κάρτα που περιέχει ένα μικρό ποσό.
Στη συνέχεια ο πελάτης θα πρέπει να τη «φορτίζει» με ευρώ σε μια τράπεζα.
Στην Tennis Square μπορούν φυσικά να αξιοποιηθούν όλες οι πιστωτικές κάρτες, αλλά οι χρήστες MasterCard θα έχουν περισσότερα προνόμια από τους άλλους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα ευνοήσει τις επενδύσεις

Να μην ενοχοποιούνται οι επενδύσεις στα ακίνητα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας σε ομιλία του σε …