Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών από έναν ακόμη δήμο

ksenesglosses-680_304024_933s21
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν Γαλλικά μέσα από εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας, δωρεάν.
Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν γαλλικά με διασκεδαστικούς τρόπους που συνδυάζουν το internet, το θέατρο, την μουσική και τον κινηματογράφο.
Πρόκειται για καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας που προάγουν την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τις τέχνες.
Οι μαθητές δεν ακολουθούν απλά την μέθοδο ενός βιβλίου αλλά μαθαίνουν λεξιλόγιο και γραμματική μέσα από κλασσικές ταινίας, σύγχρονα γαλλικά τραγούδια και φυσικά το internet.
Ο συγκεκριμένος τρόπος διδασκαλίας βοηθά μικρούς και μεγάλους να μάθουν πιο εύκολα και διασκεδαστικά την γαλλική γλώσσα αφού η εκμάθηση γίνετε μέσα από διάφορες τεχνικές που βοηθούν το μυαλό να συγκρατήσει περισσότερες πληροφορίες από ότι η συμβατικοί τρόποι εκμάθησης. Τα μαθήματα Θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας από τον Οκτώβρη.
Για περισσότερες Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κα Νένα Σανιόγλου Τηλ. 697 2229872

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …