Συνεχίζεται η έγκριση προσλήψεων εν μέσω εκλογών!

66Παρά ότι διανύουμε  περίοδο προσλήψεων και παράλληλα λόγω λιτότητας γνωρίζαμε ότι οι προσλήψεις ήταν απειροελάχιστες, δεν έχουν τέλος οι προσλήψεις που εγκρίνονται από την  τριμελή επιτροπή του ΣτΕ.
Μεταξύ άλλων λοιπόν, ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για προσλήψεις 35 ατόμων στις υπηρεσίες ασύλου Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Ρόδου και Σάμου, λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, όπως επίσης ενέκρινε την πρόσληψη 32 πρώην δημοτικών αστυνομικών για τις υπηρεσίες ασύλου.
Ακόμη, επέτρεψε την πρόσληψη 18 καθηγητών χορού για το «Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. και Ραϋμόνδου Ντάνκαν» του Δήμου Βύρωνα.

Πάντως για να είμαστε ακριβής, η εν λόγω επιτροπή απέρριψε και μία αίτηση, αυτή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας που ζητούσε την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς το σχετικό αίτημα για τις προσλήψεις διατυπώθηκε αόριστα χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός και οι ειδικότητες του ζητούμενου προσωπικού, αλλά ούτε προκύπτει ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης (προκήρυξη, κλπ).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …