Εξετάσεις πρόληψης για προστάτη-ΔΩΡΕΑΝ

prostatis_535_355Εβδομάδα Δωρεάν Ελέγχου PSA (Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου), διοργανώνει από τις 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2015, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τo πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων πιστοποιημένης φροντίδας Iatrica.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία δωρεάν ελέγχου PSA, η οποία δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μία απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία, μέσα από το portal www.iatrica.gr, ή και τηλεφωνικά στο 210-7264079 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου από τις 09.00 έως τις 18.00).
Η ενέργεια υλοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (PCa) και απευθύνεται σε άνδρες ηλικίας 40-70 ετών, στους οποίους δίδεται η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μέτρησης του Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου (tPSA) στα διαγνωστικά ιατρεία πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου Iatrica.
Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της ανάπτυξης μίας Εθνικής Κοινωνικής δράσης από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και το δίκτυο Iatrica και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενημέρωση, έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του προστάτη.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …