Κι όμως το χθεσινό ντιμπέιτ, έβγαλε γέλιο(VIDEO)

pAUeolnkMsnwTeznZHpX.jpg.pagespeed.ce.A00YZosRr8

Με ένα ανέκδοτο απάντησε στο χθεσινοβραδυνό debate, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με κεντρικό πρόσωπο έναν, μεθυσμένο.

«Μου θυμίζετε το ανέκδοτο με τον μεθυσμένο που έχει πιει τρία μπουκάλια ουίσκι και μετά πίνει ένα σφηνάκι. Ξυπνάει την άλλη μέρα στο νοσοκομείο και λέει “αυτό το σφηνάκι με κατέστρεψε. Εσείς πέντε χρόνια τώρα δημιουργήσατε συνθήκες αποεπένδυσης και καταστροφής. Και για όλα φταίμε εμείς που κυβερνήσαμε έξι μήνες».

Από την πλευρά του ο κ.Μεϊμαράκης, δεν κατάφερε να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος και μίλησε με πολιτικό ύφος: «Έχω και γω ένα ανέκδοτο, αλλά δεν θα το πω για να μην τελειώσει ο χρόνος. Θα πω όμως ότι ο κ. Τσίπρας μάλλον τα έχει μπερδέψει. Παραμένετε ο Πρωθυπουργός που είχατε τον μεγαλύτερο αριθμό ανέργων κατά το τρίμηνο του καλοκαιριού.  Όσο και να θέλετε να μας πείσετε ότι τα στοιχεία είναι διαφορετικά σας διαψεύδουν, τα έχω εδώ».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …